Gästboken

"Skriv gärna en rad i gästboken"

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Carina, den 27. jun, 2020
Hej! Jag undrar om alla valpar är tingade i kullen som är på gång. Kontakta mig gärna så jag vet om det går att tinga en. Hälsningar Carina
E-post:
Skrivet av Annsofie , den 24. jun, 2020
Hej! Undrar om det finns någon valp kvar som är planerad i juli ? Eller är alla reserverade? Mvh annsofie
E-post:
Skrivet av Natalia Gunnarsen, den 9. jun, 2020
Hei!
Vi mistet gutten vår nylig. Han var spesialtrent for å jobbe med barn og eldre ( Dyreassistert pedagogikk). Vi leter nå etter en jente etter friske og harmoniske foreldre. Kan reise langt for å finne den rette.

Om dere får valper snart eller kanskje kan anbefale noen - setter stor pris på svar.
Mvh Natalia
Du kan finne meg på FB
Oslo
E-post:
Skrivet av Marie Sandberg, den 9. jun, 2020
Hej vi är mkt intresserade av en liten tik. Bor i Stockholm och älskar att vara utomhus. Promenerar mkt och fixar på koloniträdgården. Ibland flyger vi till Umeå till min dotter o barnbarn så vore bra om det blir en lättviktare som kan gå som handbagage. :-)
E-post:
Skrivet av Maria , den 7. jun, 2020
Hej vi är en aktiv familj med hundvana från Umeå som letar efter en havanese tik. Vi hoppas på en ny familjemedlem i sommar. Mvh Maria
E-post:
Skrivet av Maria , den 27. maj, 2020
Hej!
Vi är en familj med två flickor som längtar efter en egen hund. I dag har vi ofta hand om en Bichon havanis, Wilma. Vi vistas mycket i skogen, så gott som dagligen. Ofta har vi med oss Wilma. Vi har sådana förhållanden att en hund hos oss alltid kommer att ha någon hemma. Vi ser framemot att få höra från er.
Med vänliga hälsningar
Maria
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Helena Cassman, den 10. maj, 2020
Hej,

Vår familj som består av mig, min man och vår 11-åriga dotter är intresserad av att köpa en Bichon Havanaise. Vi bor i villa i Uppsala och är en familj som gillar uteliv. Vår dotter skulle gärna träna agility. Både jag och min man arbetar skift vilket gör att vår hund inte behöver vara ensam för vi vill helst inte ha ”dagis”. Jag har vuxit upp med hund och vi är ofta hundvakt åt våra kompisars hundar. Om möjligt vill vi gärna stå med på ”köpa valp” listan även om vi kanske är lite sent ute.
Hälsningar Helena
Tel 0709-387272
E-post:
Skrivet av Ulrika Åkerlind, den 7. maj, 2020
Hej!
Jag heter Ulrika och bor med min familj i Härnösand. Familjen består av min man Magnus och tre barn (10, 14 och 17). Barnen är uppväxta med vår engelska springer spaniel som blev 14 år. Nu har vi varit hundlösa några år men allas längtan efter ny hund börja bli stor. Vi har i omgångar varit hundvakt åt en bichon havanais och blivit förtjusta i rasen som passar oss med sitt glada lynne. Vi vill också jobba med hunden i lydnad och så småningom agility. Ser att det är många som är intresserade av valp men hoppas få vara med på en kölista (eller hur det fungerar)
E-post:
Skrivet av Kristina Nygård, den 17. apr, 2020
Hej!
Jag heter Kristna Nygård och bor i Luleå. Jag och min familj, min man och mina två barn på 15 och 20 år är intresserad av att köpa en valp, Bichon Havanais. Skickar en intresse anmälan och vill så gärna att ni hör av er om er kommande valpkull.

Vi har aldrig haft hund förut, men 2 st kaniner genom åren. Vi är mycket intresserad av att få umgås med hunden och ta med den på våra familjeaktiviteter (mycket friluftsliv) samt att gå på kurser och lära sig förhållningssätt till hunden med kommandon samt träna upp den i lydnad.
Känns pirrigt, spännande och kul med att få börja en "ny livsresa" tillsammans med en ny familjemedlem(valp)!
E-post:
Skrivet av Elsy Eriksson Fiskehamnsv83 97595 Luleå, den 12. apr, 2020
Hej vi är intresserad av en Bichon havananais hundvalp har haft 2 Bichon Frise
E-post:
Skrivet av Jennie, den 7. apr, 2020
Hej!
Vi är intresserade av att skaffa en Bichon havanaise nu till sommaren, det stod att ni planerade en kull t dess.
Hör gärna av er om det är aktuellt.
Med vänlig hälsning
Jennie
E-post:
Skrivet av Eva Karlsson, den 23. mar, 2020
Hej!
Jag heter Eva Karlsson och bor i Umeå.
Jag är väldigt intresserad av att skaffa valp i sommar!
Vill gärna ha kontakt med er så snart som möjligt:)
Vänligen, Eva
E-post:
Skrivet av Jessika Mattsson, den 24. feb, 2020
Hej! Mitt namn är Jessika Mattsson och jag har haft en Havanaishane som blev 13 år och som vi tyvärr fick avliva för ett par veckor sedan.. Vi är nu intresserade av att skaffa en till valp i vår/sommar. Det stod att ni planerar en kull i vår? Vore tacksam om ni ville höra av er! Mvh Jessika :)
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Frida Sundin, den 13. feb, 2020
Hej! Jag heter Frida Sundin och jag bor i Gällivare och är intresserad av en Bichon Havanaism hör gärna av dig!
E-post:
Skrivet av Birgitta Sandström , den 12. feb, 2020
Hej! Jag heter Birgitta Sandström , bor i Hortlax. Nära Maria Lindfors som Har en tik från dej. Jag har haft en bichon frise i 11år . Är intresserad av en bichon havanais nu. Hör gärna av dig. 2020 02 12 / Birgitta Sandström
E-post: