Gästboken

"Skriv gärna en rad i gästboken"

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Helena Cassman, den 10. maj, 2020
Hej,

Vår familj som består av mig, min man och vår 11-åriga dotter är intresserad av att köpa en Bichon Havanaise. Vi bor i villa i Uppsala och är en familj som gillar uteliv. Vår dotter skulle gärna träna agility. Både jag och min man arbetar skift vilket gör att vår hund inte behöver vara ensam för vi vill helst inte ha ”dagis”. Jag har vuxit upp med hund och vi är ofta hundvakt åt våra kompisars hundar. Om möjligt vill vi gärna stå med på ”köpa valp” listan även om vi kanske är lite sent ute.
Hälsningar Helena
Tel 0709-387272
E-post:
Skrivet av Ulrika Åkerlind, den 7. maj, 2020
Hej!
Jag heter Ulrika och bor med min familj i Härnösand. Familjen består av min man Magnus och tre barn (10, 14 och 17). Barnen är uppväxta med vår engelska springer spaniel som blev 14 år. Nu har vi varit hundlösa några år men allas längtan efter ny hund börja bli stor. Vi har i omgångar varit hundvakt åt en bichon havanais och blivit förtjusta i rasen som passar oss med sitt glada lynne. Vi vill också jobba med hunden i lydnad och så småningom agility. Ser att det är många som är intresserade av valp men hoppas få vara med på en kölista (eller hur det fungerar)
E-post:
Skrivet av Kristina Nygård, den 17. apr, 2020
Hej!
Jag heter Kristna Nygård och bor i Luleå. Jag och min familj, min man och mina två barn på 15 och 20 år är intresserad av att köpa en valp, Bichon Havanais. Skickar en intresse anmälan och vill så gärna att ni hör av er om er kommande valpkull.

Vi har aldrig haft hund förut, men 2 st kaniner genom åren. Vi är mycket intresserad av att få umgås med hunden och ta med den på våra familjeaktiviteter (mycket friluftsliv) samt att gå på kurser och lära sig förhållningssätt till hunden med kommandon samt träna upp den i lydnad.
Känns pirrigt, spännande och kul med att få börja en "ny livsresa" tillsammans med en ny familjemedlem(valp)!
E-post:
Skrivet av Elsy Eriksson Fiskehamnsv83 97595 Luleå, den 12. apr, 2020
Hej vi är intresserad av en Bichon havananais hundvalp har haft 2 Bichon Frise
E-post:
Skrivet av Jennie, den 7. apr, 2020
Hej!
Vi är intresserade av att skaffa en Bichon havanaise nu till sommaren, det stod att ni planerade en kull t dess.
Hör gärna av er om det är aktuellt.
Med vänlig hälsning
Jennie
E-post:
Skrivet av Eva Karlsson, den 23. mar, 2020
Hej!
Jag heter Eva Karlsson och bor i Umeå.
Jag är väldigt intresserad av att skaffa valp i sommar!
Vill gärna ha kontakt med er så snart som möjligt:)
Vänligen, Eva
E-post:
Skrivet av Jessika Mattsson, den 24. feb, 2020
Hej! Mitt namn är Jessika Mattsson och jag har haft en Havanaishane som blev 13 år och som vi tyvärr fick avliva för ett par veckor sedan.. Vi är nu intresserade av att skaffa en till valp i vår/sommar. Det stod att ni planerar en kull i vår? Vore tacksam om ni ville höra av er! Mvh Jessika :)
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Frida Sundin, den 13. feb, 2020
Hej! Jag heter Frida Sundin och jag bor i Gällivare och är intresserad av en Bichon Havanaism hör gärna av dig!
E-post:
Skrivet av Birgitta Sandström , den 12. feb, 2020
Hej! Jag heter Birgitta Sandström , bor i Hortlax. Nära Maria Lindfors som Har en tik från dej. Jag har haft en bichon frise i 11år . Är intresserad av en bichon havanais nu. Hör gärna av dig. 2020 02 12 / Birgitta Sandström
E-post:
Skrivet av Carin Olofsson, den 9. feb, 2020
Hej!

Carin heter jag och bor i Norrköping.
Jag är intresserad av en hane.
E-post:
Skrivet av Maivi, den 18. jan, 2020
hej
vad kostar en tikvalp?
mvh
Maivi
E-post:
Skrivet av Kari Fredriksson, den 2. jan, 2020
Hej
Jag har varit i kontakt med valpar i Kiruna från er kennel. Är nyfiken på hur det är nu med de valpar som finns kvar hos er enligt det ni skriver på er hemsida. Vad kostar era valpar och vad innebär det att vara fodervärd. Hälsningar
E-post:
Skrivet av Anne-Maj, den 8. nov, 2019
Suttit och tittat på dina kort på dina hundar. Och blev så förtjust i cocos. Han är så lik min havanais som dog . Han skulle få ett fint hem hos mig.
E-post:
Skrivet av Bitte, den 29. aug, 2019
Hej har idag en drygt 2åring tjej havanais som heter Shakira som gärna vill ha en kompis. Gärna liten och vit står högst på listan om möjligt.
Mvh Bitte
E-post:
Skrivet av Lisbeth Sundve, den 14. jul, 2019
Hei. Ønsker å stå på liste for en tispevalp etter Zlatan & Glittra. Bor i Norge....ønsker utstilling. Flott hjemmeside og nydelige hunder.
E-post: